Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 Προφίλ

 Ιστορικό - Γεγονότα Σταθμοί

 Δραστηριότητες

 Εγκαταστάσεις

 Ανθρώπινο Δυναμικό

 Εταιρική Διακυβέρνηση

 Εσωτερικός Έλεγχος

 Οργανόγραμμα

 Στόχοι και Προοπτικές

 Θυγατρικές - Συνδεδεμένες  Εταιρίες 

 Στοιχεία Κλάδου

 Προϊόντα - Πωλήσεις

 R & D

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

 Εξυπηρέτηση Μετόχων

 Στοιχεία Μετοχών

 Εταιρικές Ανακοινώσεις

 Ρυθμιζόμενες Πληροφορίες

 Οικονομικές Καταστάσεις

 

Επικοινωνία

 

 Αρχική Σελίδα

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

 

 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

 

 

»  ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Σε πείσμα των καιρών και της οικονομικής κρίσης που θέλει τις επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίζουν τις θέσεις τους και να υιοθετούν αμυντικές στρατηγικές, η Εταιρεία “ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ”, με σταθερότητα, συνέπεια και σιγουριά κοιτά με αυτοπεποίθηση το μέλλον, προωθώντας στην αγορά από το Νοέμβριο 2008 ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν, αυτό της τσιπούρας και λαβρακιού βιολογικής παραγωγής.

 Η “ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ” μία από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, διαθέτοντας πλήρως καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής (από τη παραγωγή γόνου μέχρι την εμπορία έτοιμου προϊόντος  στην εσωτερική και διεθνή αγορά), έχοντας σαν άξονα ανάπτυξης τον σεβασμό προς τον πελάτη, την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και την έγκαιρη κάλυψη των νέων καταναλωτικών απαιτήσεων και αγοραστικών τάσεων ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στην αγορά των βιολογικών προϊόντων.

 Η Εταιρεία πιστοποίησε την πρώτη της βιολογική παραγωγή  (τσιπούρας και λαβρακιού) το 2008 από τον διεθνούς εμβέλειας ανεξάρτητο Ελβετικό φορέα πιστοποίησης “ΙΜΟ” (Institute for Marketecology), και έχοντας λάβει τη σχετική πιστοποίηση σύμφωνα με το αυστηρό Γερμανικό πρότυπο της Naturland e.V. ”, το πλέον γνωστό και διαδεδομένο πρότυπο πιστοποίησης βιολογικής παραγωγής στην Ευρώπη, η “ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ” προσφέρει στους πελάτες της μία νέα σειρά προϊόντων. Τα ήδη αναγνωρίσιμα προϊόντα της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διευρύνονται με τη νέα σειρά των βιολογικών προϊόντων που στόχο έχουν τη κάλυψη του δυναμικά αναπτυσσόμενου αυτού τμήματος της αγοράς, με προϊόντα σταθερά εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

 Πρόθεση της διοίκησης της “ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ” είναι να συνεχίσει να επενδύει στην ποιότητα των προϊόντων της, με σεβασμό στο καταναλωτή και το περιβάλλον.

 

 

»  ΙΣΤΟΡΙΚΟ

2007

• Η Εταιρεία ξεκίνησε την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Βιολογικών Προϊόντων (από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου).

2008

• Η Εταιρεία απέκτησε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Διαχείρισης Βιολογικών Προϊόντων, σύμφωνα με το Πρότυπο NATURLAND STANDARDS FOR ORGANIC AQUACULTURE:08, για την Εκτροφή, Συσκευασία και Πώληση - επιθεωρούμενων από “ΙΜΟ”- παρτίδων τσιπούρας και λαβρακιού.

• Τον Νοέμβριο ξεκινούν οι πωλήσεις της βιολογικής παραγωγής των ειδών τσιπούρας και λαβρακιού με την διάθεσή τους στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά.

• Η Εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλη αλλοδαπή αλυσίδα super market για την διάθεση της βιολογικής παραγωγής τσιπούρας και λαβρακιού στην Γαλλία.

2010

• Η Εταιρεία απέκτησε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Βιολογικών Προϊόντων, σύμφωνα με την τρέχουσα Νομοθεσία, για την  Εκτροφή, Συσκευασία και Πώληση νωπών ιχθυηρών.

2011

• Η Εταιρεία απέκτησε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Βιολογικών Προϊόντων, σύμφωνα με την τρέχουσα Νομοθεσία, για την  Παραγωγή Γόνου - επέκταση πεδίου εφαρμογής. Ταυτόχρονα, διέκοψε την Πιστοποίηση Συμμόρφωσης Συστήματος Διαχείρισης Βιολογικών Προϊόντων, σύμφωνα με το Πρότυπο NATURLAND STANDARDS FOR ORGANIC AQUACULTURE:08.

• Η Εταιρεία συμμετείχε και κατέκτησε την “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ” της “MONADIA” - Γαλλία, ως “Γεύση του έτους 2012” (δοκιμή από ομάδα καταναλωτών), για τα προϊόντα της: Τσιπούρα και Λαβράκι Βιολογικής Γεωργίας. [Competition “SAVEURS DE L’ANNEE 2012”, Rungis Γαλλία. Αναγνώριση των προϊόντων της Εταιρείας βιολογική τσιπούρα και βιολογικό λαβράκι ως «best taste of the year 2012» και τα δυο προϊόντα νίκησαν στον ανωτέρω διαγωνισμό γευσιγνωσίας.]

2012

• Η Εταιρεία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε και κατέκτησε την “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ” της “MONADIA” - Γαλλία, ως “Γεύση του έτους 2013” (δοκιμή από ομάδα καταναλωτών), για τα προϊόντα της: Τσιπούρα και Λαβράκι Βιολογικής Γεωργίας. [Competition SAVEURS DE LANNEE 2013”, Rungis Γαλλία. Αναγνώριση των προϊόντων της Εταιρείας βιολογική τσιπούρα και βιολογικό λαβράκι ως «best taste of the year 2013» και τα δυο προϊόντα νίκησαν στον ανωτέρω διαγωνισμό γευσιγνωσίας.]

2013

• Η Εταιρεία, για τρίτη συνεχή χρονιά, συμμετείχε και κατέκτησε την “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ” της “MONADIA” - Γαλλία, ως “Γεύση του έτους 2014” (δοκιμή από ομάδα καταναλωτών), για τα προϊόντα της: Τσιπούρα και Λαβράκι Βιολογικής Γεωργίας. [Competition “SAVEURS DE L’ANNEE 2014”, Rungis Γαλλία. Αναγνώριση των προϊόντων της Εταιρείας βιολογική τσιπούρα και βιολογικό λαβράκι ως «best taste of the year 2014» και τα δυο προϊόντα νίκησαν στον ανωτέρω διαγωνισμό γευσιγνωσίας.]

• Η Εταιρεία απέκτησε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Διαχείρισης Βιολογικών Προϊόντων, σύμφωνα με το Πρότυπο NATURLAND STANDARDS FOR ORGANIC AQUACULTURE:13, για την Εκτροφή, Συσκευασία και Πώληση - επιθεωρούμενων από BIO Hellas s.a”, παρτίδων τσιπούρας και λαβρακιού.

 

 

 

»  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σήμερα, ολόκληρη η βιολογική παραγωγή είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας από τον φορέα πιστοποίησης "BIO HELLAS S.A.", η δε εκτροφή και συσκευασία είναι πιστοποιημένη και από την Naturland e.V., σύμφωνα με τις απαιτήσεις των “NATURLAND STANDARDS FOR ORGANIC AQUACULTURE”.

 

 

» ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΩΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ "ΠΟΥΝΤΑ"


Βρίσκεται στην τοποθεσία του όρμου "Ροζίκι" στο Γαλαξίδι. Μισθωμένη θαλάσσια έκταση 18 στρ. Εκτρέφονται βιολογικά τα είδη Τσιπούρα και Λαβράκι.ΙΧΘΥΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ANEΜΟΚΑΜΠΙ"


Βρίσκεται στη θέση "Τρανός Ανήφορος" στο Γαλαξίδι.
Ιδιόκτητη έκταση 12,5 στρ.

 

    

 

 

 

 

_______________________________________________________________________

ΘΕΣΗ ΑΝΕΜΟΚΑΜΠΙ, ΤΚ 330 52 ΓΑΛΑΞΙΔΙ

Τηλ: 2265 041840, Φαξ:  2265 041197, Email: gmf-sa@gmf-sa.gr